Uncategorized

40 đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 có đáp án năm 2022

Với mong muốn giúp các em ôn thi học kì 2 tiếng Anh lớp 6 năm 2021 – 2022, Tip.edu.vn đã đăng tải rất nhiều đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 có đáp án khác nhau. Bộ 40 đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án được biên tập bám sát chương trình SGK tiếng Anh lớp 6 của bộ Giáo dục & Đào tạo giúp các em nhắc lại kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm kì 2 lớp 6 hiệu quả.

Xem thêm: Bộ 10 đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022

Bộ đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 NEW

Đề thi nói tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm học 2021 – 2022 FULL

A. Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022

NEW

Tip.edu.vn đã đăng tải rất nhiều bài kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án khác nhau tổng hợp rất nhiều dạng bài tập tiếng Anh 6 mới thường xuất hiện trong bộ đề thi Anh văn lớp 6 học kì 2 giúp các em nâng cao những kỹ năng làm bài thi hiệu quả. 

Bạn đọc nhấp vào từng đường link và download tài liệu:

  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 2
  • Các topic thi nói tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 chương trình mới năm 2021 – 2022 số 2
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 chương trình mới năm 2021 – 2022
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có file nghe năm 2021 – 2022
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 5
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 5
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 5
  • Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2021 – 2022 số 4
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 4
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 4
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 4
  • Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2021 – 2022 số 3
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 3
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 3
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 3
  • Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2021 – 2022 số 2
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 2
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 2
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có file nghe năm 2019 -2021
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022 số 2
  • Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2021 – 2022
  • Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022
  • Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022
  • Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2021 – 2022

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1. a. beach
b. season
c. weather
d. read

2. a. flower
b. town
c. slow
d. now

3. a. ride
b. discipline
c. drive
d. Motorbike

4. a. nose
b. color
c. mother
d. Monday

5. a. round
b. house
c. shoulder
d. mouth

Make questions from the words underlined

1. I’d like some rice and chicken for dinner.

2. A cake is 5,000 đ

3. I feel tired

4. I go fishing once a week

5. Yes. I often play badminton in the fall.

Read and complete . Use the worlds in the box

Her/ often/ from/ favorite/ French/ likes/

I have two friends. They are Mary and Paul. Mary is …(1)…… England. She is English. Paul is from France. He is ……(2)…… . They are both eleven. Mary ……(3)…… studying mathematics. She often listen to music in …(4)…… free time. Paul likes studying English. He does not like listening to music. He ……(5)….. plays sports in his free time. His ……(6)…… sport is football.

Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first

1. The Nile is the longest river in the world.

– No river ……………………………………………………………………………………………………………….

2. We will probably visit Japan in the future.

– We might ……………………………………………………………………………………………………………..

3. My brother can run very fast.

– My brother is …………………………………………………………………………………………………………

4. Nga likes badminton best.

– Nga’s favourite ………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Choose the odd one out.

1 – b; 2 – a; 3 – b; 4 – d; 5 – c;

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1 – c; 2 – c; 3 – b; 4 – a; 5 – c;

Make questions from the words underlined

1 – What would you like for dinner?

2 – How much is a cake?

3 – How do you feel?

4 – How often do you go fishing?

5 – Do you often play badminton (in the fall)?

Read and complete . Use the worlds in the box

1 – from; 2 – French; 3 – is; 4 – her; 5 – likes; 6 – favorite;

Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first

1 – No river is longer than the Nile.

2 – We might visit Japan in the future.

3 – My brother is able to run very fast.

4 – Nga’s favorite sport is badminton.

II. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án phòng GD&ĐT Bảo Lộc có đáp án

I. Vocabulary and Grammar

Circle the best option A, B, or C to complete each of the following sentences. (2.5 points)

1. I’m ____. I’d like some noodles.

A. thirsty

B. hungry

C. empty

2. There is____ water in the bottle.

A. any

B. many

C. some

3. What’s he doing? He’s ____.

A. swims

B. swimming

C. swim

4. We go to the movies____ Sunday evening.

A. to

B. at

C. on

5. It’s very ____ in the winter.

A. cold

B. hot

C. cool

6. They are doing ____ homework at the moment.

A. them

B. theirs

C. their

7. He sometimes____ to pop music.

A. listens

B. reads

C. watches

8. – How ____ is a sandwich? – It’s 2,000 dong.

A. many

B. much

C. old

9. – How____ does she go jogging? – Every evening.

A. many

B. much

C. often

10. ____ is the weather like in the summer?

A. What

B. Which

C. How

II. Reading

A. Fill in the blanks with the words from the box (2.5 points)

much to natural picnic

go they tent sometimes

Huong and Hoa are close friends. They often (1)____ to the movie theater at the weekend. They (2) _______ go to the zoo. They also have a (3) ______, but not always. They go (4) ____ the countryside. They always take a (5) ____, some water and a camping stove. Sometimes, (6) ____ camp overnight. They like camping very (7) ____. They can enjoy the fresh air and the (8) ____ beauty .

B. Read the passage and do the tasks that follow.

My uncle is an engineer. His name is Hung. He is going on vacation this summer. First, he is going to visit Ha Long Bay. He is going to stay in a small hotel near the bay for two days. Then he is going to visit Da Lat for three days. Finally, he is going to visit some friends in Ho Chi Minh City . He is going to stay there for one day . He is going to walk along Saigon River. He is going to fly home.

Decide if these statements are True (T) or False (F) (1.0point)

1. Mr. Hung is going to visit three cities this summer.

2. Hẹ is going to visit Ha Long Bay first, then Ho Chi Minh City, and finally Da Lat.

3. He is going to stay in Da Lat for three days.

4. He is going to travel home by train.

Answer the following questions (1.0point)

1. Where is Mr. Hung going to stay in Ha Long Bay?

………………………………………………………………

2. Is he going to visit some friends in Ho Chi Minh City?

………………………………………………………………

III. Writing

A. Match a sentence in column A with a sentence in column B (2.0 points)

A
B

1. How do you feel?
a. Two kilos.

2. What’s your favorite sport?
b. I feel happy.

3. How much meat do you need?
c. Yes, it is.

4. Is Hanoi smaller than Ho Chi Minh City?
d. It’s soccer.

B. Rearrange these sets of words to make complete sentences (l.0 point)

1. very/ my/ is/ beautiful/ country

2. smaller/ is/ house/ my/ than / Lan’s house.

ĐÁP ÁN

I. Vocabulary and Grammar

Circle the best option A, B, or C to complete each of the following sentences. (2.5 points)

1 – B; 2 – C; 3 – B; 4 – C; 5 – A;

6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – C; 10 – A;

II. Reading

A. Fill in the blanks with the words from the box (2.5 points)

much to natural picnic

go they tent sometimes

Huong and Hoa are close friends. They often (1)__go__ to the movie theater at the weekend. They (2) ___sometimes____ go to the zoo. They also have a (3) __picnic____, but not always. They go (4) __to__ the countryside. They always take a (5) _tent___, some water and a camping stove. Sometimes, (6) __they__ camp overnight. They like camping very (7) __much__. They can enjoy the fresh air and the (8) __natural__ beauty .

B. Read the passage and do the tasks that follow.

Decide if these statements are True (T) or False (F) (1.0point)

1 – T; 2 – F; 3 – T; 4 – F;

Answer the following questions (1.0point)

1 – He is going to stay in a small hotel near the bay.

2 – Yes, he is.

III. Writing

A. Match a sentence in column A with a sentence in column B (2.0 points)

1 – b; 2 – d; 3 – a; 4 – c;

B. Rearrange these sets of words to make complete sentences (l.0 point)

1 – My country is very beautiful.

2 – Lan’s house is smaller than my house.

Trên đây là Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, … được cập nhật liên tục trên Tip.edu.vn.

Bên cạnh việc tương tác với Tip qua fanpage Tip.edu.vn, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, Tip.edu.vn đã thành lập group chia sẻ tài liệu tiếng Anh THCS miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc click đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây để tham gia vào nhóm:

Mã QR nhóm tài liệu THCS miễn phí

Related Articles

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Check Also
Close
Back to top button